Taptafels
Nu bij Bie de Bron
je eigen taptafel. Boek
met je vrienden,
familie of sportclub.

Feesten & partijen
Voor groepen tot 400
personen heeft Bie de Bron
verschillende
mogelijkheden.

Alfa Bierbrouwerij
Voor slechts €14,95
per persoon beleef je een
unieke rondleiding in
de Alfa Bierbrouwerij.

Vergaderen
Voor groepen tot 100
personen biedt Bie de Bron
bijzondere vergaderlocaties
en organisatie van zakelijke meetings
en evenementen.

Recreatie
Genieten van de natuur in het
Limburgse land? Bie de Bron
is het middelpunt van de
gemeente Beekdaelen.

TAPTAFELS

Tap je eigen Alfa Bier?
Nu bij Bie de Bron: je eigen taptafel. Boek met je vrienden, familie of sportclub een eigen taptafel en tap zelf jullie bier. Zo wordt de bierbeleving nóg leuker en gezelliger. Op de taptafels zit standaard Alfa Ongefilterd Puur en Alfa Edel Pils. Wil je liever afwisselen met een ander bier tussendoor? Geen probleem. Die kun je ook nog steeds gewoon los bestellen en je kunt de taptafel eenvoudig combineren met andere arrangementen. Hoe dan ook, je bent in elk geval verzekerd van een gezellig samenzijn – maar zorg dat je op tijd boekt.

FEESTEN &
PARTIJEN

Maak je feest onvergetelijk
Bie de Bron biedt een unieke locatie voor jouw feest of partij. Voor groepen tot 400 personen zijn er verschillende mogelijkheden, vaak af te stemmen op jouw persoonlijke wensen. Of je nu een verjaardag, jubileum of bruiloft wilt vieren, hier geniet je onder andere van een walking dinner, een schitterend uitzicht op het terras, BBQ en taptafels. Kortom: alles voor een onvergetelijke dag!

Meer informatie

Bezoek de Alfa Bierbrouwerij

Ontdek de Limburgse Familiebrouwerij in Schinnen
Zelf ervaren waar en hoe het lekkerste bier van Nederland wordt gebrouwen? Kom dan naar de rondleiding in de Alfa Bierbrouwerij gelegen in Schinnen, Zuid-Limburg, oftewel de poort naar het heuvellandschap. Hier beleef je hoe de familiebrouwerij al meer dan 150 jaar lang trouw is gebleven aan de traditie van het authentieke bouwproces.

Reserveer

VERGADEREN

Vergaderruimte nodig? We’ve got you covered!
Ook voor zakelijke evenementen ben je bij Bie de Bron aan het juiste adres. Voor groepen tot 100 personen bieden we bijzondere vergaderlocaties en organisatie van zakelijke meetings. Al deze zaken kunnen desgewenst gecombineerd worden met een ontbijt, lunch, diner, borrel of rondleiding bij de Alfa Bierbrouwerij.

Neem contact op voor meer info

RECREATIE

Lekker eropuit
Genieten van de natuur in het Limburgse land? Bie de Bron is het middelpunt van de gemeente Beekdaelen – ook wel de poort naar het heuvellandschap. Vanuit hier stap je zo de eindeloze heuvels in en wandel of fiets je door schitterende riet- en biezenvelden. Bovendien vind je in de omgeving tal van campings, zodat ook je verblijf geregeld is. En heb je na een bezoek aan Bie de Bron nog steeds geen genoeg van Alfa Bier? Dan kun je jouw bezoek perfect combineren met een bezoek aan de Alfa Bierbrouwerij.

Of ontdek het Zuid-Limburgse heuvellandschap en geniet van het prachtige natuurgebied rondom de Alfa Bierbrouwerij. Bestel snel het Alfa Bier wandel- en fietsarrangement 👉 bestel hier.

WandelroutesBeekdaelen Fietsroute