ONZE FUSION
MENUKAART

Een bezoek aan Bie de Bron is een unieke ervaring, voor alle zintuigen. Naast vers gebrouwen bieren, geniet je hier namelijk van de meest uiteenlopende fusion gerechten. Zorgvuldig samengesteld en bereid met lokale ingrediënten uit de streek. Zo proef je in elke slok en elke hap het rijke van het Limburgse land.

Op de fusion menukaart vind je interessante combinaties van smaken en ingrediënten in elk gerecht. Sharing plates, street food, met invloeden van verschillende werelddelen. Vaak met een knipoog naar bier. En wil je het helemaal in stijl afsluiten? Dan mag je het bierijs beslist niet missen.

Fusion menukaart

SAMEN PROOSTEN IN STIJL

Bie de Bron biedt een rijke selectie van bieren en zelfs biercocktails. Los van de bieren die we standaard in het assortiment hebben, serveren we hier ook een unieke Alfa Radler, Alfa Fruitbier en Alfa Ongefilterd Puur; exclusief ongefilterd en ongepasteuriseerd bier, rechtstreeks uit de lagertank van de Alfa Brouwerij. Verser krijg je het niet. Welke je ook kiest, genieten wordt het ongetwijfeld. En volledig in stijl. Proost!

Reserveer nu